رمان «آلوت» و ریشه های تفکری تروریست ها

ساخت وبلاگ
رمان «آلوت» و ریشه های تفکری تروریست ها
نویسنده رمان «آلوت» می گوید: «آلوت» به این نکته توجه ویژه داشته که می شود از دین قرائتی پر از خشونت و افراطی گری یا قرائتی انسانی و معقول داشت یا حتی مثل شاه سلطان حسین داستان «آلوت» به قرائتی خیال انگیز و پر از وهم رسید.

امیر خداوردی نویسنده رمان«آلوت» تحصیل کرده حوزه علمیه قم و روحانی است. او در حال حاضر از مدرسان جامعه المصطفی العالمیه است. «آمین می آورم» نخستین رمان خداوردی است که در سال ۹۴ منتشر شد. او در رمان تازه منتشرشده اش با نام «آلوت» با خلق شخصیتی به نام فخرالدین، تلاش کرده ریشه های تفکر تکفیری ها و رفتارهای تروریستی را بازنمایی کند.
این داستان نویس در گفت وگو با ایسنا درباره طلبگی و داستان نویس شدنش گفت: متولد سال ۱۳۵۹ هستم. از دوران دبیرستان با داستان نویسی و نمایشنامه نویسی آشنا شدم و به فرهنگسراها می رفتم تا این که طلبه شدم. در آن دوره به حوزه هنری تهران رفت وآمد داشتم و به کلاس هایی که بیشتر مربوط به داستان بود، می رفتم. تا این که به قم و حوزه علمیه رفتم و فکر می کنم سال ۷۸ با حلقه داستان نویسی دفتر تبلیغات حوزه مرتبط شدم. در آن جا برای نوشتن ۱۰ رمان دینی برنامه داشتند و من مشغول به کار شدم. در این مدت به کارگاه آقای شهسواری می رفتم. رمان «آمین می آورم» در آن جا به وجود آمد که تا اندازه ای دیده شد، اما الان که رمان«آلوت» منتشر شده بیشتر از این رمان تعریف می کنند، در حالی که خودم «آمین می آورم» را بیشتر دوست دارم.
 او درباره رمان«آلوت» اظهار کرد: حقیقتش نمی توانم بگویم موضوع «آلوت» دقیقا چیست؟ تکفیر هست، اما این تکفیر بیشتر در برداشت ها و تفسیرها ریشه دارد. «آلوت» به این نکته توجه ویژه داشته، به این که می شود مثل فخرالدین داستان قرائتی پر از خشونت و افراطی گری از دین داشت و می شود مثل رضوان صدیق دیگر شخصیت رمان «آلوت» قرائتی انسانی تر و معقول تر داشت و یا حتی مثل شاه سلطان حسین داستان می توان به قرائتی خیال انگیز و پر از ...

اخبار پیشنهادی:

رمان «آلوت» و ریشه های تفکری تروریست ها
رمان 98 - رمان جدید...
ما را در سایت رمان 98 - رمان جدید دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : کاوه محمدزادگان romann بازدید : 131 تاريخ : يکشنبه 15 مرداد 1396 ساعت: 14:14